De Baseband

De Baseband is weer terug!

In 2018 is St. Joris actief geweest met het muziekproject ‘de Baseband’. Dit project is zo goed in de smaak gevallen, dat wegens groot succes in 2019 de groep gesplitst gaat worden!

Voor wie?
Zit je in groep 3 t/m 8 en kom je ergens uit Brabant? Is het jouw grootste droom om lekker muziek te maken? Of zou je het gewoon een keertje willen proberen? Wil je aan de buitenwereld bewijzen dat je stiekem kei muzikaal bent aangelegd? Of lijkt het je hartstikke gezellig om samen met wat vriendjes muziek te maken (wat het natuurlijk ook is!)? Wat voor reden je ook hebt, iedereen is van harte welkom bij De Baseband! Heb je al superveel ervaring of heb je stiekem nog nooit een instrument gezien; geen zorgen, dit gaat helemaal goed komen!

Wat is de Baseband?
Bij de Baseband draait het allemaal om gezellig samen muziek maken en natuurlijk om te kijken hoe je het vindt om een échte muzikant te zijn. De Baseband is een (jeugd)band met slagwerk en koperblazers. Speel je keyboard, basgitaar, gitaar of ben je een goede zanger, ben je ook van harte welkom. Als je al een instrument bespeelt is het handig als je deze meeneemt. De muziek sluit natuurlijk aan bij de stijl van St. Joris Showband; modern en eigentijds, zoals pop en top 40 muziek.

Wanneer?
Dit muziekproject is iedere 1e maandag van de maand in de Basement (kelder) van d’n Anloôp in Hoogeloon en je kan iedere keer vrijblijvend aansluiten. Van 18.15-19.00uur voor kinderen uit groep 3-4-5 en van 19.15 tot 20.00uur voor kinderen uit groep 6-7-8. De 1e les is hartstikke gratis, daarna is het slechts €3,00 per keer.

Je aanmelden voor de Baseband is niet per se nodig, je mag zo binnenlopen! Een mailtje waarin je laat weten of je komt wordt wel gewaardeerd. Ook voor vragen kun je ons een mail sturen, info@stjoris.com.

 

 

Baseband Logo