De Baseband

De Baseband kom terug vanaf september 2018!

Voor wie?

Zit je in groep 4 t/m 8 en kom je ergens uit Brabant? Is het jouw grootste droom om lekker muziek te maken? Of zou je het gewoon een keertje willen proberen? Wil je aan de buitenwereld bewijzen dat je stiekem kei muzikaal bent aangelegd? Of lijkt het je hartstikke gezellig om samen met wat vriendjes muziek te maken (wat het natuurlijk ook is!)?

Wat voor reden je ook hebt, iedereen is van harte welkom bij De Baseband! Heb je al superveel ervaring of heb je stiekem nog nooit een instrument gezien; geen zorgen, dit gaat helemaal goed komen!

Bij de Baseband draait het allemaal om gezellig samen muziek maken en natuurlijk om te kijken hoe je het vindt om een échte muzikant te zijn. De Baseband is een (jeugd)band met slagwerk, keyboard, basgitaar, gitaar en zang. Mocht je al één van deze instrumenten bespelen, vind je het leuk om te zingen of zou je graag een instrument willen uitproberen? Dan ben je ook van harte welkom! Als je al een instrument bespeelt is het handig als je deze meeneemt. De muziek sluit natuurlijk aan bij de stijl van St. Joris Showband; modern en eigentijds, zoals pop en top 40 muziek.

Wanneer?

Dit muziekproject is, met uitzondering van de schoolvakanties, iedere 1e maandag van de maand van 18.30 tot 19.30 in de Basement (kelder) van d’n Anloôp in Hoogeloon. Het is natuurlijk super leuk als je bij alle Baseband repetities bent, maar het is ook mogelijk om 1, 2, 3, 4 of 5 keer te komen. De lessen kosten slechts €3,00 per keer.

Doe mee!

Je aanmelden voor de Baseband is niet per se nodig, je mag zo binnenlopen! Een mailtje waarin je laat weten of je komt wordt wel gewaardeerd. Ook voor vragen kun je ons een mail sturen, info@stjoris.com.

St Joris Baseband